Bio Kókuszolaj (MosóMami) 110 ml- Rendelésre

Bio Kókuszolaj (MosóMami) 110 ml- Rendelésre

Ára: 1150 Ft.

Leírás:

A kókuszolaj ideális testápoló, hiszen hatékonyan és tartósan hidratálja a bőrt, megvédi a külső környezeti hatásoktól.

Szobahőmérsékleten a kókuszolaj szilárd, de olvadáspontja alacsony, mindössze 24ºC, így a kézmelegben egy pillanat alatt elolvad. A szilárd kókuszolaj fehér, olvadt állapotban azonban teljesen átlátszó. A szűz olaj egyik ismertetőjegye, hogy kellemes kókuszillata van.
Más növényi zsírokhoz, olajokhoz képest gyorsan felszívódik a bőrbe. Táplálja, erősíti, egészségessé és csillogóvá varázsolja a hajat. Beállítja a fejbőr optimális működését, megszűnteti a korpaképződést.

Fontosabb alkalmazási lehetőségek:
Testápolás

A szűz kókuszolaj gyorsan felszívódik, hidratálja a bőrt és jelentősen lassítja kiszáradását. A telített zsírsavakban és antioxidánsokban gazdag olaj hamar a bőr részévé válik.
Ajakápolás

A hideg, a szél, vagy az UV-sugárzás az ajkak érzékeny bőrét könnyen kiszáríthatja. A kókuszolaj kellemes illatú, hatékony ajakápoló.
Hajápolás

A napsugárzás, vagy a szoba száraz levegője kiszárítja a hajat, amitől töredezett, fénytelen lesz. A kókuszolaj e problémákon is segít - használja hajpakolásként.
Bőrkeményedés

Tartós hidratáló hatása révén puhítja a bőrkeményedéseket, megakadályozza a bőr kirepedezését.
Pattanások

A kókuszolaj antibakteriális hatású, így amellett, hogy optimális működésre serkenti a bőrt, megakadályozza kisebb sérülések, vágások, pattanások elfertőződését.
Fürdés

Fürdőolajként használva ápolja a bőrt - tetőtől talpig.
UV-védelem A kókuszolaj megvédi a bőrt az UV-sugárzás nap, mint nap jelentkező káros hatásaitól. Napozáshoz - bizonyos feltételeket figyelembe véve - kiválóan használható
Borotválkozás

Megnyugtatja és ápolja az irritált bőrt.

100ml