Ökomag

Ökomag mágnesgolyó - JELENLEG NEM RENDELHETŐ

Ára: 3590 Ft.

Leírás:

Egyszerűen használható, a mosó- és mosogatógépbe helyezve csökkenthető a mosószerek mennyisége, kémiai vízlágyítókat nem kell használni.
A "magnetizált" víz jótékony hatással van szervezetünkre, ha a VIZESKANCSÓBAN elhelyezzük és fél napot bent tartjuk.

Az Ökomag által meglágyított víz hatására BŐRÜNK PUHÁBB, EGÉSZSÉGESEBB lesz.

Az Ökomag lágy-mágnesgolyó tulajdonságai:

Megakadályozza a vízkőlerakódások kialakulását, ezáltal csökkenti a fűtőáram felhasználást, növeli az elektromos berendezések élettartamát, mérsékli a felhasznált mosó- és vízlágyítószerek mennyiségét, védi a környezetet, használata egyszerű, élettartama korlátlan.

Vízlágyítószer nem szükséges, a mosószer felhasználás is csökken (hiszen lágy vízzel mosunk), a ruhák öblítő nélkül is puhák lesznek.

Felhasználási területek:

- Mosó-, mosogatógépbe helyezve csökkenthető a mosószer-felhasználás, vízlágyító nem szükséges
- Az ivóvízbe helyezve, az ilyen módon magnetizált és víz fogyasztása bizonyítottan csökkenti a vesekő, epekő méretét, a fogkő lerakódásokat, tisztítja az egész szervezetet, csökkenti a klór káros hatását. Főzésre is ajánlott ezt használni
- A magnetizált vízből nem rakódik ki vízkő a kávé és teafőzőbe.
- Fürdővíz lágyítására is alkalmas, a bőrünk egészségesebb lesz tőle.
- Növényeink is meghálálják, ha magnetizált vízzel öntözzük őket

Hogyan működik?
A vezetékes vízben oldott mészkő található, amely például melegítés hatására kicsapódik, ill. a tisztítószerek hatását nagymértékben csökkenti. A mágneses vízkezelés hatására az oldott mészkő apró, kerek korong alakú kristályok formájában kiválik a vízből (Argonit-kristály).
Az eredmény: lágy víz, mert az argonit kristályok nem tudnak vízkő lerakódást okozni és nem lépnek kölcsönhatásba a mosószerekkel sem. Változatlan formában távoznak a lefolyón keresztül.

Az ÖKOMAG lágy-mágnesgolyó újra feldolgozható polietilénből készül. Nem kelt zajt a mosógépben, kíméli a mosott ruhát. Rendkívül jó kopásállósága hosszú élettartamot biztosít. A golyó nem igényel karbantartást, külső energiát és sok-sok éven át működőképes.