Biomenü Bio Spirulina por 125 g

Biomenü Bio Spirulina por 125 g

Ára: 2000 Ft.

Leírás:

Az immunerősítő fehérjebomba

Nagy fehérjetartalmú méregtelenítő vitamin-komplex
VEGÁN

Szemvédő, szemgyógyító hatású
Légzőszerv, tüdő támogató, tisztító hatású
Érrendszer javító, szívegészség támogató
Májműködés javító, immunerősítő
Vércukorszint csökkentő
Agyműködés serkentő
Öregedést késleltető hatású
Haj és körömállapot javító hatású
Allergia ellenes hatású
Veseműködés javító hatású

Információk:

A magas antioxidáns tartalmáról jól ismert Spirulina algák élőhelyei a természetes élővizek, de - miután a növény a fotoszintézis során önmagát sokszorozza meg - mesterséges körülmények között is sikerrel termesztik. Nincs még egy olyan növény, amely ennyire gazdag lenne mikrotápanyagokban: az algák szinte minden vitamint és 41 féle ásványi anyagot tartalmaznak.
A Spirulinának nincs erős sejthártyája, ezért szervezetünk könnyen juthat hozzá a benne lévő létfontosságú vegyületekhez. Fehérjékben rendkívül gazdag, amelyek mind a nyolc esszenciális aminosavat tartalmazzák, ezeket a szervezetünk nem képes önmagától előállítani. Számos magasan koncentrált vitamint és ásványt is biztosít számunkra, a sportolók között pedig nagy mennyiségű vitamin és fehérjetartalma teszi népszerűvé.
Több B1-vitamint tartalmaz, mint a tehéntej és jelentős szerepe van az A, a B2-, a B6- és a B9(folsav) a C-, a D- és az E-vitamin, valamint a kalcium és a vas szervezetbe juttatásában.
A Spirulina hatékony méregtelenítő, amely a tenger gyógyító erejét hordozza magában, ezért az Amerikai Egyesült Államokban hosszú ideje az egészség-slágerlista élén áll. Az algákat a rendkívül kíméletes porlasztásos technológiával szárítják és szigorúan ellenőrzött körülmények között őrlik porrá, így megőrzi eredeti hatóanyagait.

Javasolt felhasználás, adagolás:
Egy adag = 3x2 g

Háromszor egy-egy teáskanállal vízbe, teába keverve, fogyasztása során feltétlenül emeljük a bevitt folyadék mennyiségét!

Tárolás:

Száraz, hűvös helyen, erős fénytől védve, tilos lefagyasztani