Echinaid immunerősítő echinacea szirup

Echinaid immunerősítő echinacea szirup

Ára: 1650 Ft.

Leírás:

Immunerősítő Echinacea szirup

Az Echinacea nagyszerű szövetséges a védelmi rendszer felépítésében, és segítséget nyújt az immunrendszernek a külső támadások kivédésében.

Ebben az Echinacea szirupban, az Echianece purpurea növényt gesztenyeméz, és a balzsamos gyógynövények kísérik, melyek együttesen adnak enyhülést, a jellemzően hideg évszakban előforduló problémák ellen.

Gyermekek is fogyaszthatják 3 éves kor felett.

A szirup nagyon fontos előnye a hasonló piaci termékekkel szemben, hogy itt egy standardizált kivonatról van szó, ami nagyon meghatározó a hatás szempontjából! Ez azt jelenti, hogy garantáltan és egyenlően elosztva találjuk meg a hatóanyagokat a termékben.

Javasoljuk:

- immunrendszer erősítésre, fertőzések megelőzésére
- lábadozás közben
- felső légúti fertőzések, influenza, mandula és torokgyulladás esetén.

Nevezetesen minden 10ml-enként 350mg friss Echinacea Purpurea-t tartalmaz a kivonat, gesztenyemézzel és azegyéb balzsamozó gyógynövényekkel, mint fehérmályva gyökér, hársfa virágzat, ökörfarkkóró virág, szalmarózsa virág, kakukkfű illóolaj, és édesköménymag illóolaja.

Összetevők: Gesztenye méz, Echianece purpurea növény száraz kivonat D/E-4/1, Fehérmályva gyökér folyékony kivonata, Hársfa virágzat folyékony kivonata, Ökörfarkkóró virág folyékony kivonata, Olasz szalmarózsa virág folyékony kivonata, Kakukkfű virág/levél illóolaj, Édesköménymag illóolaj, Fruktóz, Víz, Glicerin.

- GMO mentes.
- Nem tartalmaz: glutént, tejet, laktózt, mesterséges aromákat, színezőket. - Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Felhasználási javaslat:
FELNŐTTEKNEK naponta 1-2 evőkanál, önmagában vagy folyadékban feloldva.
GYERMEKEKNEK 3 éves kortól 1-3 kávéskanál, 6 éves kortól 1-3 teáskanállal.

Figyelmeztetés: Használat előtt felrázandó. Ne lépjük túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget. Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Echianece purpurea növény száraz kivonathatóanyag tartalom: D/E-4/1 kávéskanál: 1600 mg, teáskanál:3200 mg

Kiszerelés: 200ml