Eco-Dent vegán fogselyem – menta

Eco-Dent vegán fogselyem – menta

Ára: 2600 Ft.

Leírás:

Vegán fogselyem mentaolajjal, újrahasznosított papírból készült dobozban.

100% tiszta növényi illóolajokkal és növényi viasszal.

Hosszúsága 91,44m.

Az ECODENT fogselyem viaszrétege kandelillaviaszból, rizskorpaviaszból és különböző illóolajokaból áll. A kellemes menta íz friss leheletet biztosít, mialatt a nylon fogselyem csökkenti a lepedékképződést. Használatával sokat tehetünk a fogkő megelőzéséért, az egészésges fogakért és fogínyért.

Újrahasznosított papír csomagolásban, műanyag doboz nélkül. A világon évente 700 millió fogselyemtartó műanyag doboz kerül a lerakókra és az óceánba!

Hosszúsága: 91,44m

A fogselyem segítségével az ételmaradékokat és a lepedéket távolíthatjuk elsősorban a fogközökből. Fogorvosok mindennapi használatát ajánlják, mint kiegészítő eszköz a fogmosáshoz.

A fogselyem használata:
Fogkefével történő fogmosás közben a fogkefe sörtéi csak nehezen, vagy egyáltalán nem jutnak be a fogak közé. Az itt lerakódott plakk ún. approximális fogszuvasodáshoz, ínygyulladáshoz vezet. A fogselyemmel való tisztítás célja a fogak közt lerakódott ételmaradékok, plakk eltávolítása. A fogselyem használata közben fellépő vérzés az ínygyulladásnak, esetleg a nem helyes, túl durva használatnak tulajdonítható. Rendszeres és helyes alkalmazás esetén az ínygyulladás megszűnik. Fogpótlásokon az ételmaradékok jobban megtapadnak, így a fogselyemmel való tisztítás nagyon fontos.

Mivel a fogkő keménysége nagy, és erősen tapad a fog felszínéhez, fogselyemmel való eltávolítása nem lehetséges.