A HÍREK - ZÖLD ZUG ÚJRANYITÁS

A HÍREK - ZÖLD ZUG ÚJRANYITÁS

Ára: 0 Ft.

Leírás:

Újrakezdés a Zöld Zugban

Május 4-én újra MEGNYITOTTUK a Zöld Zug KAPUIT, lehetővé téve a személyes vásárlást.

Rengeteget tanultunk a járványhelyzetből mind rövid, mind hosszú távon. Számunkra egyértelmű, hogy a világ már nem lesz ugyanolyan, mint azelőtt. Mi sem leszünk azok, jó pár dolgot másképp fogunk csinálni, mint eddig:

ÓVINTÉZKEDÉSEK:

- Kiemelten figyelünk a higiéniára – a rendszeres takarításon, kézmosáson túl naponta többször is fertőtlenítjük a kilincseket, a bankkártya terminált.

- Személyes vásárláskor kérjük Te is tegyél meg mindent, ami a saját és mások egészségének megőrzését segíti: VISELJ MASZKOT, lehetőleg bankkártyával fizess, a bolti tartózkodási időt pedig rövidítsd le ONLINE VÁSÁRLÁSsal és előre utalással a zoldzug.hu webáruházunkon, hogy csak az összekészített termékekért kelljen bejönnöd!

- A bolttérben 2 vásárlónál több egyszerre nem tartózkodhat.

- Az elmúlt hetekben népszerűvé vált futárral történő kiszállítást továbbra is ajánljuk figyelmedbe. ---->
A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS, PICK PACK PONTOS ÁTVÉTEL 15.000fT-OS RENDELÉSI ÖSSZEG FELETT INGYENES! (TOVÁBBI RÉSZLETEK: http://zoldzug.hu/sz%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1s )

VÁLTOZÁSOK A BOLTBAN:

- Jelentősen csökkentjük a külföldről behozott termékek arányát kínálatunkban, s amit lehet, teljesen ki fogunk vezetni.
- Kivezetjük a pálmaolaj tartalmú termékeket.
- Lehetőségeink szerint a hazai gyártású termékeket tartjuk, azon belül is külön figyelmet szentelve a kisléptékben előállított termékeknek.
- Igyekszünk tovább csökkenteni a felesleges hulladék képződését visszaváltható, vagy lebomló, újrahasznosítható csomagolású termékeink népszerűsítésével.

NYITVA TARTÁSUNK a vonatkozó rendeletek szerint a következők szerint alakul:

HÉTFŐTŐL CSÜTÖRTÖKIG: 11:00-12:00 között a 65 év felettiek számára, 12:00-17:00-ig a 65 év alattiak számára vagyunk nyitva
PÉNTEKEN: 10:00-12:00 között a 65 év felettiek számára, 12:00-15:00-ig a 65 év alattiak számára vagyunk nyitva.

Szeretettel várunk a Zöld Zugban!