Hetedhét Természetes Sampon - Zsíros hajra, 200ml

Hetedhét Természetes Sampon - Zsíros hajra, 200ml

Ára: 1650 Ft.

Leírás:

Természetes sampon zsíros hajra - 200ml

Kézzel készült, magyar termék

- Természetes hajtisztítás csalán, bojtorjángyökér, kakukkfű, stb. gyógynövényekkel, mérsékelt habzással.
Ebben a samponban min. 6 féle természetes gyógynövény kivonatával érjük el a hajra gyakorolt jótékony hatást.

Zsíros hajra való sampon:

dió levelet, csalán levelet, bojtorján gyökeret...stb. tartalmaz, és ez a kivonat lesz az alapja a samponnak. Természetesen nagy mennyiségben tartalmaz ricinus olajat is, amely hajnövesztő hatásairól ismert, emellett kókusz és pálma zsírt is tartalmaz.

Ezek a samponok gyógysamponként működnek és kevésbé habzanak a hajon, de mint már megszokhattuk a natúr termékektől nem várható el az a kényelmi szempont, amit a nagyüzemi termékek tartalmaznak, így legfőbb ellenségünk az SLS ami a habképzésért és a jó eloszlásért kerül a nagyipari termékekbe, és a nagy mennyiségű parfüm, ami igen komoly allergiát okozhat irritatív tulajdonsága miatt.

A samponokat az alábbiak szerint használjuk:

első hajmosáskor valószínűleg nagyobb mennyiséget kell a hajunkra tenni, de minél több alkalommal használjuk a terméket, annál kevesebbet vesz fel hajunk a samponból. Az első hajmosás után még ne várjon senki csodákat, hiszen az addig használt kémiai anyagokat tartalmazó termékektől meg kell hogy tisztuljon a haj. Általában a tapasztalatok azt mutatják, hogy az 5. 6. alkalom után jelentősen javul a haj állapota.
A legjobb hatás a dús, fényes és könnyen kezelhető haj lesz.
A leggyorsabb eredmény abban az esetben következett be, amikor a haj nem kémiai vegyszerekkel festett, hanem természetes festékkel (Hennával) színezett.

További termékek: