Julka mosható konyhai törlőkendő 2 db

Julka mosható konyhai törlőkendő 2 db

Ára: 990 Ft.

Leírás:

100% pamut mosható törlőkendő , nagyon jó nedvszívó darázsvászonból

A Julka konyhai törlőkendő számtalanszor kimosható és újrahasználható, 100% pamutból készült hulladékszegény háztartási eszköz. Egy réteg jó nedvszívóképességű darázsanyagból áll. Ezzel a termékkel csökkentheted a háztartásodban használt egyszer használatos, eldobható papírtörlők, szalvéták mennyiségét, vagy teljesen kiiktathatod őket.

A Julka konyhai törlőkendőt széleskörűen használhatod a háztartásban:
1. Szárazon, vagy nedvesen, takarításhoz, törléshez, babákhoz, kisgyermekekhez arc- és kéztörlésre.

2. Étkezőasztalnál tárolva nagyon praktikus száj-, kéztörlésre, szalvétának.
3. Tarts belőle párat a pelenkázótáskában, hátizsákban is. Ha útközben neked vagy kisgyermekednek kéz- és arctörlésre van szüksége, csak kapd elő a kulacsod, és nedvesítsd be egy kicsit a törlőkendőt! A használt kendőt pedig dobd nyugodtan a mosható pelenkazsákodba, vagy egyéb mosható vízhatlan tárolóba. Így tényleg felesleges megvenned a műanyagba csomagolt, műanyag popsitörlőket, törlőkendőket.

Tippek a praktikus használathoz:
A hulladékszegény háztartásban érdemes a konyhában vagy az étkezőasztal mellett egy csinos fedeles fonott kosarat, szennyestartót tartanod a használt mosható textíliák gyűjtésére. Ezzel időt spórolsz magadnak, hiszen használat után rögtön dobhatod a használt törlőkendőt, szalvétát a szennyestartóba, nem kell külön köröket futnod a házban vele. A használt törlőkendőket nyugodtan mosd együtt más szennyessel, így külön mosást elindítani nem szükséges.
Szárításkor praktikus félbehajtva rátenni a szárítókötélre, így kevesebb helyet foglal, de ugyanolyan gyorsan megszárad.

Praktikus tároláshoz és használathoz ebben a videóban megnézheted, hogy lehet úgy hajtogatni a kimosott törlőkendőt, hogy egymás után kihúzhatóak legyenek egy dobozból.
Erre egy használt papírzsebkendős papírdoboz is jó lehet, vagy vásárolhatsz erre a célra hosszúéletű, pofás fonott vagy fából készített zsebkendőadagolókat.

Méret: 20cm x 20cm
Kiszerelés: 10 db-os szettben

Összetétel:
100% pamut darázsanyag

A darázsanyag rendkívüli folyadékfelszívó képessége miatt népszerű a háztartásokban. Ne lepődj meg, a szövet tulajdonságai miatt első mosás után zsugorodik, összeugrik kicsit, de ezzel növekszik a vízfelvevő képessége is a textíliának.

Környezeti előnye:
Hulladékszegény alternatíva az egyszer használatos, eldobható konyhai papírtörlők helyett
Tartós termék
Életútja végén komposztálhatod, a cérna és a szegő is pamutból van

Márka: Julka

Származás: Magyarország