A Kék Gazdaság- Jelenleg nem elérhető!

A Kék Gazdaság- Jelenleg nem elérhető!

Ára: 5000 Ft.

Leírás:

Az ökológián alapuló gazdaság megteremtése megoldás lehet a világszerte tapasztalható gazdasági és ökológiai válságra. Erről szól Günter Pauli közgazdászprofesszor új könyve, melyet először magyarra fordítottak le.

A természetvezérelt gazdaságról szól Günter Pauli holland származású közgazdászprofesszor könyve. Állítása szerint az ökológiai rendszereken alapuló gazdaság megteremtése megoldás lehet a világszerte tapasztalható gazdasági és ökológiai válságra. A kék gazdaság (The Blue Economy) című kötet magyar nyelvű kiadását csütörtökön mutatják be Pécsen - ez az első fordítás az új világgazdasági koncepció alapjait lefektető angol nyelvű könyvből.

Pauli azzal érvel, hogy az ember legfontosabb alapszükséglete az ivóvíz, az élelem, a munka és a menedék, a gazdaság célja pedig, hogy ezt a természetben található eszközök, környezeti feltételek segítségével biztosítsa.

A könyv bemutatja és integrálja a gyakorlatban már létező módszereket, innovációkat a világgazdasággal, és közreadja azt is, hogyan lehet a közösségek számára fenntartható hasznot termelni.

Szerző: Gunter Pauli

További termékek: