Monapel MonaWrap Maxi külső nadrágpelenka (csak rendelésre)

Monapel MonaWrap Maxi külső nadrágpelenka (csak rendelésre)

Ára: 2650 Ft.

Leírás:

Színe: fehér
A Monapel külsők anyaga különleges, vízzáró, egyben légáteresztő anyag, PVC-mentes alapanyagból készülnek.
Maxi méret: 15-20 kg

A Monapel nadrágpelenkák biztosítják a nedvszívást a Monapel nadrágpelenka rendszeren belül. A nedvesség szivárgásának megakadályozására a vízzáró MonaWrap külsők szolgálnak. A külsőt a nadrágpelenkára kell feladni.

FELÉPÍTÉSE

A MonaWrap tépőzárral rögzíthető vízzáró nadrág. Anyaga vízzáró, de különleges, szellőző, puha, finom tapintású. A tépőzár segítségével állítható a baba pocakméretének megfelelően. A hátsó derék gumírozás kényelmessé, ugyanakkor tökéletesen illeszkedővé teszi a külsőt.

A széles tépőzár biztonságosan rögzíti a külsőt. Különleges lábkivágás-kialakításának és a comb gumírozásának köszönhetően jól zár. A szegőcsík puha, finom anyag, amely vízzáró, tehát nem vezeti ki a nedvességet a baba ruhájára.

ANYAGA

A MonaWrap külső anyaga különleges, vízzáró, lélegző anyag. A legmodernebb és legkorszerűbb erre a célra kifejlesztett anyagokat használjuk. Összetétel: 55% poliészter, 45% poliuretán. A külső pelenka nedvességzáró, lélegző, antibakteriális, minősített ÖKO alapanyagból készült. Bőr és bababarát termék.

HASZNÁLATA

A MonaWrap külsőt a Monapel nadrágpelenkákhoz használjuk nedvességzáróként. A külsőt a nadrágpelenkára kell feladni. A nadrágpelenka sehol ne lógjon ki a külső alól. A külső alá nyúlva ujjunkkal visszanyomkodhatjuk a textil nadrágpelenkát a külső alá, így elkerülhető a szivárgás.

A külsőket nem szükséges minden pelenkacserénél kimosni. Ha csak pisis, akkor elegendő egy nedves törlőkendővel belül áttörölni és száradni hagyni. A következő tisztába tételkor ismét használható, és a nap végén vagy más alkalmas időpontban mosható.

AJÁNLOTT MENNYISÉG

Mivel könnyen tisztítható és gyorsan szárad, ezért 3-4 db elég.

KEZELÉSE

A légáteresztő külsők különleges tulajdonságát az anyag belső oldalán lévő bevonat biztosítja. Ezért a külsőket nem szabad maró hatású, klór tartalmú mosószerrel mosni, áztatni, erőteljes dörzsölésnek kitenni, valamint kicsavarni és sugárzó hő hatásának kitenni (pl. fűtőtest, tűző nap, stb.). Vasalni, vegytisztítani, fehéríteni tilos!

A külsők 40 fokon, klórmentes mosószerrel moshatóak. Moshatóak 60 fokon is, azonban az alacsonyabb hőmérsékleten történő mosás, pl. 40 fokon és a kézi mosás növeli a külsők élettartamát. Öblítés után lecsepegtetve gyorsan szárad. (Gyorsabban szárad, ha két törölköző közé fektetve finoman felitatja a nedvességet mosás után.) Mosógépben történő mosáskor a tépőzárakat zárni kell! Mosógépben ajánlott a külsőket mosóhálóban mosni.

A legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható általános mosószer megfelelő. Környezetbarát mosási tanácsaink a mosási tippek menüpont alatt találhatóak. A tépőzárak nyitásakor egyik kézzel a hosszú tépőzárat kell megfogni, a másik kézzel a kis tépőzárat fogva kell széthúzni. A babára feladva ne állítsuk túl szorosra a külsőt.