MosóMami Selymes tincsek hajkondicionáló tömb

MosóMami Selymes tincsek hajkondicionáló tömb

Ára: 1800 Ft.

Leírás:

Köszönjük, hogy ezt a varázslatosan ápoló hatású, bio kókuszvajjal gazdagított zero waste szemléletű hajbalzsam tömböt választottad!

A minimalista csomagolást a komposztba is dobhatod!

Tökéletes választás vegán életmódot folytatóknak is,hiszen csak növényi vajakat, viaszokat és tenzideket tartalmaz! A kókusz és a kakaóvaj simogató,természetes illatával.

- hulladékmentes
- vegán

Telis-tele a legjobb bio,-és gyógyszerkönyvi tisztaságú növényi olajokkal, hogy hajad kellően táplált legyen. Ott, ahol kell, annyira, amennyire kell. Szűz kókuszvaj, kakaóvaj és ricinus olaj gondoskodik a hajszálak táplálásáról. A repceolaj alapú kondicionáló anyag selymes tapintást, könnyű kifésülhetőséget kölcsönöz minden hajtípusnak.

Illata kizárólag a simogató kókusz,-és kakaóvajat tükrözi.Színét pedig a modern zöldkozmetikai alapanyagok és a természet maga adták: fehér, törtfehér. Minden hajszínhez, és natúr,-illetve festett hajhoz is gyengéd.

Köszönhetően a kókusz alapú habzó anyagnak, könnyen kiöblíthető-így ez a szilárd kozmetikum duplán is vizet spórol bolygónknak. A papírcsomagolás csökkenti a vizeinket nyomasztó, szó szerint tengernyi műanyag szemét mennyiségét, és mikroműanyag szennyezést.

Így használd: Hajmosás után dörzsöld be tenyereid a balzsammal és simítsd végig nedves hajadat kezeiddel.Vagy a hajkondicionáló tömböt simítsd végig a tincseken közvetlenül (ez jellemzően csak az extra száraz, töredezett tincseknek tesz jót,egyébként "túl sok" lehet) . Fél perc hatóidő után után öblítsd le.
Hetente 2 alkalommal javasolt.

Használat után száraz helyen tartsd, hogy állagát, minőségét akár 1 évig is megőrizze.
Hosszú hónapokra kitart, 3 hónapig biztosan, még hosszú, sűrű haj esetén is.

72g