Adalékmentes, 100% hennalevél por testfestéshez és hajfestéshez.

Neha henna por 250 g (natúr)

Ára: 2690 Ft.

Leírás:

Adalékmentes, 100% hennalevél por testfestéshez és hajfestéshez Indiából.

A növényi hajfestékek más hatásmechanizmussal működnek, mint a kémiai hajszín megváltoztatók. A kémiai festék a hajszál belsejében mesterséges szín pigment segítségével alakítja ki a színt, a növényi színező por a haj külső részének rétegei között tapad meg.

A növényi színező anyagok közül a Henna rendelkezik a legerőteljesebb szín megváltoztatással, és ez a legtartósabb is. A haj eredeti színét nem változtatja meg, hanem a haj külső áttetsző rétegét színezi meg. A természetes szín és a henna rézvörös árnyalata együtt adják a végeredményt, minden hajszín egyedi színű lesz. Vannak egyéb növények amelyekkel kismértékben befolyásolható a színeredmény.

Milyen színűre fest a henna?
A henna minden esetben vörös színűre fest, ennek a mélysége a saját hajszínünktől függ: minél világosabb, illetve ősz, annál intenzívebb vörös, minél sötétebb, annál gesztenyésebb, az egészen sötét haj esetében pedig szinte barna, fényben enyhe vöröses csillogással.

Fontos tudnivalók henna festés előtt és után:
Kémiai hajfesték használata után, 3-6 hónap szünetet kell tartani (ami függ az alap és a festett szín közti eltéréstől), a nem várt eredmény elkerülése érdekében.
a hennafestés után (amíg az le nem nő) nem használhatunk kémiai anyagokat, sem hajfestéket, sem hullámosítókat!