A nyerskonyha legjobb receptjei - A legfontosabb élőétel-receptek lépésről lépésre

A nyerskonyha legjobb receptjei - A legfontosabb élőétel-receptek lépésről lépésre

Ára: 2650 Ft.

Leírás:

BIOENERGETIC Kiadó Kft
176 oldal
Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
Nyelv: Magyar
Tömeg: 450 g
Megjelenés éve: 2010

Az élő, azaz nyers, vegán ételek fogyasztása – számos jótékony hatásuknak, többek között lúgosító tulajdonságuknak köszönhetően – hazánkban is egyre növekvő népszerűségnek örvend. A nyers étrend úttörőjeként ismert Victoria Boutenko családjával együtt 1994 óta él nyers ételeken. A döbbenetes gyógyulásokról leírt tapasztalatai ezrek életét változtatták meg, és vezették rá olvasóit az egészséghez vezető útra. A szerzőnő ezúttal családja legféltettebb kincseként őrzött nyers receptjeit adja közre könnyen érthető módon, fotók százainak kíséretében, miközben az ételkészítés minden egyes lépésénél érezhető lelkesedése, a kezdő szakácsokat bátorító hozzáállása.

Az ínycsiklandó receptek között találhatunk többek között nyers, élő dzsemeket, pogácsákat, levest, kekszeket, mandulatejet, trüffeleket és csokoládétortát is, melyek elkészítését Victoria minden részletre kiterjedően bemutatja. Nemcsak az ételek elkészítéséhez szükséges eszközöket és hozzávalókat ismerteti, hanem táplálkozási tanácsokat is ad. A kötetben bemutatott, lúgosító élelmiszerekből készült ételek olyan alapreceptek, amelyek bármely, nyers ételeket készítő szakács repertoárját gazdagíthatják. A részletes leírásoknak, valamint a színes fotóknak köszönhetően teljesen egyértelműek az egyes munkafolyamatok, ezáltal egy jól használható, minden részletre kiterjedő receptkönyvet tarthat a kezében az olvasó. A receptek ugyan rendkívül precízek, ráadásul a szerzőnő sok helyütt még receptváltozatokkal is szolgál, Victoria arra biztatja olvasóit, hogy az ételeket saját ízlésüknek, illetve életvitelüknek megfelelően alakítsák.