Olivia sampon szappan - Holt-tengeri iszap

Olivia sampon szappan - Holt-tengeri iszap

Ára: 1090 Ft.

Leírás:

A Holt-tengeri iszap sampon, magas ásványi anyag tartalma miatt kiváló a viszkető, ekcémás és pikkelysömörös fejbőrre. A benne található ricinusolaj antibakteriális és természetes lágyító hatású, hatékonyan hidratálja a hajadat és kiválóan ápolja a hajtöveidet is. Használatával a hajad puhává és finom tapintásúvá válik.

- Samponjaink lúgos kémhatásúak, ezért javasoljuk, hogy hajmosás után öblítsd le a hajad enyhén citromos vagy ecetes vízzel! Ezt a lépést kiválthatod, ha a hajmosás után egy természetes összetevőjű hajbalzsammal átmosod újra a hajadat.
- Amikor átállsz ennek a samponnak a használatára, 2-3 alkalom szükséges, amíg a hajad megszokja ezt az új fajta tisztítást. Az első alkalmakkor jobban összeállhat tőle a hajad, azonban 2-3 alkalom után már érezni fogod a különbséget, a hajad sokkal puhább, fényesebb és erősebb lesz.
- A szappanok és sampon-szappanok közti különbség, hogy a sampon-szappanok intenzívebben habzanak, hogy könnyebb legyen a használatuk.

Milyen értékes anyagokat tartalmaz ez a sampon?

- 12 féle nyomelemet és számtalan organikus anyagot
- Ásványi anyagok sokaságát
- Gazdag tengeri só koncentrátumot
- Mentes a toxikus anyagoktól

Összetétel (INCI)

Sodium Cocoate (elszappanosított kókuszzsír), Sodium Heliate (elszappanosított napraforgóolaj), Sodium Olivate (elszappanosított olívaolaj), Sodium Castorate (elszappanosított ricinusolaj), Aqua (víz), Dead Sea Mud (Holt-tengeri iszap)

90g