Kedves Vásárlóink!
Egy nehéz döntést kellett hoznunk részben a rendkívüli helyzet, részben az általános piaci helyzet változása miatt. A Zöld Zug boltot szeptember végén be kellett zárnunk. 12 éve mi voltunk az egyik első ökobolt Budapesten, mára szerencsére rengeteg ilyen van, mi pedig civil szervezetként szeretnénk az alapfeladatainkra koncentrálni - programokat, tréningeket, workshopokat szervezni a zöld életmódváltásról, a jóllétről a Zöld Zug Közösségi Térben, illetve a Természetben.

A webáruházban viszont továbbra is várunk szeretettel, az árukínálatot folyamatosan megújítjuk. Olyan termékeket szeretnénk árulni, amik közel állnak a szívünkhöz - lehetőség szerint csomagolásmentesek vagy csökkentett csomagolásúak, kis léptékben előállított, másutt kevésbé kapható hazai termékek, vagy különösen szelíd összetevőkből állnak. Így pár terméktől elköszönünk, de jó párat továbbra is forgalmazunk.
A rendeléseket futárral vagy Pick Pack Pontra szállítjuk ki, de hetente egy nap - szerdánként 11-18 óra között személyesen is átvehetők lesznek itt, a Zöld Zugban.

Köszönjük, hogy eddig is és a jövőben is támogatod vásárlásoddal az Ökoszolgálat Alapítványt!

Várjuk megrendeléseidet!

A Zöld Zug csapat