Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító

Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító

Ára: 14900 Ft.

Leírás:

Csapra szerelhető mobil víztisztító.
A szűrőbetétek AQUALEN-t, AQUAPHAN-t és ezüstjodidot tartalmaznak. Betétenként 4000 liter víz tisztítására alkalmasak (átlag 3-4 fős család részére ajánljuk, ez esetében kb. 1 évig folyamatos ivó- és főzővíz előállítására alkalmasak). A készülék a konyhai csaptelep perlátorának helyére szerelhető. Állandóan a csaptelep végén helyezkedik el egy útválasztó kapcsoló, mellyel egy műanyagcső segítségével kötjük össze a készüléket. Az útválasztó kapcsoló segítségével tudjuk eldönteni, hogy mosogatunk, vagy tisztított vizet kívánunk előállítani. Minden család konyhájában jól elhelyezhetők, tetszetős fogyasztási cikkek. A készülékek bárhol és bármikor felszerelhetők ( üdülés idején is mobilak - szállodai csapokra egy mozdulattal felszerelhetjük, így nem szükséges a helyszínen ásványvizet vásárolnunk).

Hogyan működik
A Modern kompakt méretei ellenére komoly szűrőteljesítményt mutat, percenként 1,2 liter vizet képes megtisztítani. Szűrőbetétjeit elegendő 4.000 liter víz megszűrése után cserélni. Az AQUAPHOR Modernt a többlépcsős szűrési technológia és a szorpciós szűrők között egyedi, szabadalmaztatott technikai megoldások és találmányok jellemzik. Első lépcső az előtisztítási filter, amely kiválasztja a vízből a lebegő anyagokat, rozsdát, homokot. A második az AQUALEN fonal, egy aktív szén jellegű anyag nagyon fejlett felülettel, amely igen gyors mélytisztítást végez és a szerves anyagokat gyakorlatilag visszafordíthatatlanul köti le. A harmadik lépcső az AQUAPHAN ioncserélő, amely nem gyanta, ezáltal nem megváltoztatja, inkább beszabályozza a víz PH-értékét.

Az alapvető szennyeződések eltávolítása a gyártó és az ANTSZ laboratóriumában végzett víztisztítási tesztelések alapján:
Aktív klór - 100%
Kőolajszármazékok (benzol) - 95%
Fenolok - 99%
Műtrágyaszármazékok - 95%
Klóralapú szerves vegyületek (kloroform) - 90%
Nehézfémek (ólom, higany, kadmium) Több, mint 95%
Baktériumok: escherichia coli /szűrés előtt: 8 sejt/mL/ - szűrés után nem található
coliform baktériumok / Szűrés előtt: 54 sejt/mL/ - szűrés után nem található