Monapel MonaWrap Maxi külső nadrágpelenka KÉK - 70%

Monapel MonaWrap Maxi külső nadrágpelenka KÉK - 70%

Ára: 990 Ft.

Leírás:

Szín: kék

A Monapel külsők anyaga különleges, vízzáró, egyben légáteresztő anyag, PVC-mentes alapanyagból készülnek.
Maxi méret: 15-20 kg.

A Monapel nadrágpelenkák biztosítják a nedvszívást a Monapel nadrágpelenka rendszeren belül. A nedvesség szivárgásának megakadályozására a vízzáró MonaWrap külsők szolgálnak. A külsőt a nadrágpelenkára kell feladni. A Monapel külsők anyaga különleges, vízzáró, egyben légáteresztő anyag. A Monapel külsők PVC-mentes alapanyagból készülnek.

FELÉPÍTÉSE

A MonaWrap tépőzárral rögzíthető vízzáró nadrág. Anyaga vízzáró, de különleges, szellőző, puha, finom tapintású. A tépőzár segítségével állítható a baba pocakméretének megfelelően. A hátsó derék gumírozás kényelmessé, ugyanakkor tökéletesen illeszkedővé teszi a külsőt.

A széles tépőzár biztonságosan rögzíti a külsőt. Különleges lábkivágás-kialakításának és a comb gumírozásának köszönhetően jól zár. A szegőcsík puha, finom anyag, amely vízzáró, tehát nem vezeti ki a nedvességet a baba ruhájára.

Mérete:
Maxi 15-20 kg

ANYAGA

A MonaWrap külső anyaga különleges, vízzáró, lélegző anyag. A legmodernebb és legkorszerűbb erre a célra kifejlesztett anyagokat használjuk. Összetétel: 55% poliészter, 45% poliuretán. A külső pelenka nedvességzáró, lélegző, antibakteriális, minősített ÖKO alapanyagból készült. Bőr és bababarát termék.

HASZNÁLATA

A MonaWrap külsőt a Monapel nadrágpelenkákhoz használjuk nedvességzáróként. A külsőt a nadrágpelenkára kell feladni. A nadrágpelenka sehol ne lógjon ki a külső alól. A külső alá nyúlva ujjunkkal visszanyomkodhatjuk a textil nadrágpelenkát a külső alá, így elkerülhető a szivárgás.

A külsőket nem szükséges minden pelenkacserénél kimosni. Ha csak pisis, akkor elegendő egy nedves törlőkendővel belül áttörölni és száradni hagyni. A következő tisztába tételkor ismét használható, és a nap végén vagy más alkalmas időpontban mosható.