Redecker Fém szappantartó doboz

Redecker Fém szappantartó doboz

Ára: 2890 Ft.

Leírás:

Ez a termék nem mindig van üzletünkben készleten. Hétfő 14 óráig leadott rendelés esetén csütörtökön érkezik meg hozzánk, ezt követően pedig a következő csütörtökön.
----------------------------------------
Vidd magaddal a kedvenc szappanod ebben a stílusos, zárható, újrahasznosítható fém szappatartóban!

Utazáskor sem kell feladnod a hulladék- és műanyagmentességet! ;)

Kicsi, könnyű, szép.
Úszni, edzeni jársz, kollégista vagy, vagy csak egyszerűen elutazol? A szappanod is elkísérhet ebben a csinos fémdobozban, a hulladékmentességet nem kell feladnod akkor sem, ha távol vagy otthonodtól!

Útközben sincs szükség sok műanyagszeméttel járó flakonos tusfürdőkre, csak dobd a szappanod bele a dobozba, és már készen is állsz az útra!

A legtöbb szappantartóhoz képest ez viszonylag kis méretű, így nem foglal nagy helyet a táskádban, ráadásul nagyon könnyű. Mérete miatt nem mindegyik szappanunk fér egyből bele, de ha már egy ideje használod őket, akkor nem lesz gond.

Miért jobb az alumínium szappantartó, mint a műanyag?

Az alumínium gyakorlatilag akárhányszor újrahasznosítható minőségromlás nélkül, ráadásul nagyon nagy energiamegtakarítással. Ezzel szemben a műanyag csupán 1-2 alkalommal, és minden egyes újrafeldolgozás után egyre rosszabb minőségű terméket lehet belőle készíteni. Míg az alumínium szelektív gyűjtéssel nagyon sokáig bennmaradhat a körforgásban, a műanyag néhány ciklus után már nem használható.

Mérete: 9,5x6,3x2,8 cm

Anyaga: alumínium.